Strib Dyreklinik
 

Er blandt de første i Danmark, som er blevet ISO 9001 certificeret , 18 April 2012

Hvad betyder det så ( ISO-dyrlægen )

ISO-dyrlægen er en certificeringsordning der sætter fokus på kvalitet og tryghed. Se med her og se hvad det betyder for dig og dit familiedyr.

ISO-dyrlægen står for tryghed og kvalitet

Som medlem af ISO-dyrlægen forpligter vi os til hele tiden at blive bedre - og altid at sætte kunden og kæledyret i centrum.


På Strib Dyreklinik er vi stolte af vores ekspertise og kvalitet i ydelserne - og vil gerne have en ekstern anerkendelse for vores arbejde her iklinikken.
Du kan som kunde betragte ISO-seglet som en ekstra forsikring om tryghed og kvalitet.

Vi tager vare på patienter som ikke taler for sig selv ....

 

På Strib Dyreklinik tager vi vare på patienter, som ikke kan tale for sig selv - og derfor er vores veterinære team meget afhængig af dig som ejer, og den helt nødvendig information du kan give os om dit kæledyrs adfærd og velbefindende.

 

God kommunikation er centralt....

 

Kommunikation mellem dig som kunde og vores veterinær team er centralt for tryghed og kvalitet i behandlingen af dit kæledyr - og det ikke er nok at skabe tryghed og velbefindende hos dit kæledyr - det er mindst lige så vigtig, at du som kunde føler tillid og tryghed i et behandlingsforløb her på Strib Dyreklinik.

 

Vi gør os umage....

 

At være medlem af ISO-dyrlægen betyder, at du som kunde oplever at:

Vi lægger vægt på kommunikationen under konsultationen - og at du som kunde forstår, hvilke muligheder der er, hvad vi vil forelå og økonomien i løsningerne. Du kan altid bede om et overslag - dine ønsker omsættes til konkrete informationer og løsningsforslag

Vi kender dig og dit kæledyr - Vi sætter en ære i at have et godt kendskab til alle vores kunder og deres familiedyr. Vi opretter og fører grundige journaler - og du skal ikke gentage dine bekymringer for flere i teamet.

Vi holder dig opdateret - under en eventuel indlæggelse holder vi løbende kontakt til dig som ejer - og du kommer med på råd, skulle der opstå nødvendig ændringer i det planlagte forløb. Vi følger vores kritiske patienter - også når I er kommet hjem. Vi ved, at information og kontakt skaber øget tryghed.

Vi har tjek på udstyr og hygiejne. Alle vores instrumenter og vores udstyr tjekkes regelmæssigt efter anerkendte metoder - hygiejnen og diagnoserne skal være i top.

Vi holder os fagligt opdaterede - som ISO-dyrlæge skal alle medarbejdere dokumentere, at de er kompetente til at udføre deres arbejde - og der skal være en plan for, hvordan vi bliver endnu bedre.

Vi lytter - din feedback er med til at udvikle os - som ISO-dyrlæge forpligter vi os til at arbejde konstruktivt med tilbagemeldinger fra vores kunder - både den daglig ris og ros, men også via en årlig større tilfredshedsundersøgelse - resultaterne deler vi med vores nuværende og kommende kunder på hjemmesiden.

Vi tjekker op på os selv - og lader andre godkende os. En gang om året foretager vi en intern revision og ser på områder, hvor vi kan blive endnu bedre - og vi lader eksperter - Det Norske Veritas i selskab med en fagspecialist - komme ude fra og godkende vores indsats, så du kan føle dig ekstra tryg.